Print side

Turen går til fantastiske Wien

Kejserpaladset Hofburg

Efter sidste års udsolgte storbyferie til Berlin, tilbyder Seadane Travel nu sønderjyder og nordtyskere en tur til det smukke Wien i sensommeren. ”Wien har virkelig meget at byde på”, udtaler Karsten Schøn fra Seadane Travel. ”Der er noget for enhver smag, lige fra Wiener Staatsoper, over kejserpaladset Hofburg til Wiens historiske centrum, der er på UNESCO’s verdensarvsliste.”

Afrejse fra Sønderborg Lufthavn er den 26. september og hjemrejse er 30. september. Udover flyveturen som varer 2 ½ time, indgår 4 overnatninger inklusiv morgenmad på det meget centrale 4-stjernet hotel Mercure Wien Centrum. Herfra kan man til fods nå mange af attraktionerne i Wien.

”Vi vil rigtig gerne udbyde flere spændende rejser fra Sønderborg Lufthavn, når muligheden byder sig. Vi har mange forespørgsler på ture ud i Europa, og vi har tidligere fløjet til London og Berlin, og i sommermånederne flyves der til Toscana og Sardinien”, siger adm. direktør Lone M. Koch, der selv godt kunne tænke sig at opleve Wien og særligt den spanske Rideskole.

Indehaveren af Seadane Travel, Karsten Schøn, ser mange muligheder i samarbejdet for begge parter. Seadane Travel er specielt kendt for sine krydstogt-rejser. Med i selskabets fremtidsplaner er et øget brug af Sønderborg Lufthavn både i forhold til svip-ture som denne til Wien, men også i forbindelse med firmaets mange krydstogt-grupperejser. Mange ser det som en stor fordel at rejse fra Sønderborg Lufthavn, som både er tæt på, overskuelig og hvor man gratis kan parkere sin bil.

Direktør Karsten Schøn, Seadane Travel, tlf. 70 23 69 99

Fakta

Turen kan bestilles hos Seadane Travel og koster 4770,- pr. person inkl. flyrejse, hotel og morgenmad. Flyvningen fra Sønderborg til Wien finder sted tirsdag den 26. september kl. 11.30 og retur fra Wien til Sønderborg lørdag den 30. september kl. 15.00. Flyvetiden er 2 ½ time.

Kort om Alsie Express

Luftfartselskabet er etableret i 2013 og driver flyruten mellem Sønderborg og København. Ruten beflyves med fem daglige returflyvninger og en returflyvning både lørdag og søndag i det let genkendelige sorte ATR72-500 med 48 komfortable sæder og god benplads

Alsie Express beskæftiger 25 serviceorienterede medarbejdere. Målet er at gøre forbindelsen til den foretrukne transportform når erhvervs- og privatrejsende skal til og fra Grænseregionen, Hovedstadsområdet og videre ud i verden.

Kort om Seadane Travel

Rejsebureauet er etableret i 2007 af Karsten Schøn og beskæftiger sig hovedsageligt med salg af krydstogtrejser til hele verden – med speciale i grupperejser, hvor Karsten er hovedansvarlig rejseleder. Karsten har været rejseleder siden 2004 - og det er blevet til i alt 117 rejser på krydstogt siden da. I alt er der besøgt ca. 130 destinationer i Middelhavet, Caribien, Mexico, Hawaii, USA og Bahamas samt Asien, Australien, New Zealand og Stillehavet og Sydamerika. Herved er opsamlet en stor erfaringsbredde, som er til stor hjælp for kunderne på grupperejserne.

Tilbage