Print side

Ledige stillinger i Sønderborg Lufthavn

 

Driftchef

Har du erfaring med lovgivningen inden for luftfart, og brænder du for personale ledelse og forandringsprocesser? Har du lyst til en arbejdsdag hvor ingen dage er ens? Så er muligheden her.
Sønderborg Lufthavn søger en Driftschef, der er ansvarlig for den operative drift, hvor du kommer til at stå i spidsen for en forandringsproces for driftsorganisationen.

Stillingen
Som Driftschef refererer du til Lufthavnschefen, og du bliver en del af chefgruppen. Driftschefen er ansvarlig for, at drifts afviklingen sker i henhold til gældende procedure samt sikre kontrolfunktioner der ved hjælp af audits og tests verificerer arbejdsgangene.
Dette sker i tæt samarbejde med brandchefen og kvalitetsfunktionen.

Hvad ønsker vi?
Sønderborg Lufthavn ønsker en driftschef der sammen med medarbejderne kan skabe en kultur med fokus på udvikling og trivsel, og en leder som formår at kommunikere klart og tydeligt og gå forrest.

Du tager ejerskab for afdelingens personaleudvikling og er primus motor i at fremme samarbejdet i teamet.
Følgende kvalifikationer er ønskelige:

  • Stor erfaring med personaleledelse og forandringsledelse
  • Kendskab og forståelse for certificeringsprocesser
  • Implementering af EU-forordninger og tilhørende bestemmelser
  • Arbejde struktureret og procesorienteret
  • Gode formuleringsevner såvel skriftligt som mundtligt
  • Engelsk i skrift og tale er nødvendigt
  • God budgetforståelse
  • Driftsfokus

Hvem er vi
Sønderborg Lufthavn er ejet af Sønderborg Kommune og har 34 ansatte, der varetager opgaver som tårn, brand og rednings-tjeneste og check-in.
Udover ruteflyvning mellem Sønderborg og København, er der charter flyvninger samt øvrige ad hoc flyvninger. Derudover rummer lufthavnen en del virksomheder med tilknytning til luftfart.

Særlige vilkår
Du skal fremvise en straffeattest uden anmærkninger, og skal endvidere kunne sikkerhedsgodkendes af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.
Grundet sikkerhedsmæssige krav skal dit CV være udførligt.

Løn & Ansættelsesvilkår
Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du vil blive indplaceret som en niveau-4-leder. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og vil blive forhandlet med den forhandlingsberettigede organisation.

Arbejdsstedet er Sønderborg Lufthavn -  Lufthavnsvej 1, 6400 Sønderborg

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

For tilflyttere
Overvejer du at flytte hertil? I Sønderborg Kommune tager vi rigtig godt imod tilflyttere. Vores bosætningskoordinator Tatjana Rode hjælper dig gerne på vej. Læs mere om tilflytterservice på www.sonderborg.dk/tilflytter

Ansøg stillingen
Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, CV og relevante bilag

Ansøgningsfristen er den 4. oktober 2017.

Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler den 10. oktober 2017

I forbindelse med ansættelsesforløbet bliver der anvendt en profiltest. De ansøger der indkaldes til samtale skal udfylde en test inden samtalen – og i forbindelse med samtalen vil testen blive gennemgået af en konsulent.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Berg på chb@sonderborg-lufthavn.dk eller tlf. 24 46 90 85 

Sønderborg Kommune ønsker at understøtte beskæftigelsesmulighederne for personer, der er visiteret til fleksjob, hvorfor også fleksjobvisiterede opfordres til at søge den ledige stilling.