Print side

Ledige stillinger i Sønderborg Lufthavn

Lufthavnsmedarbejder søges

Sønderborg Lufthavn søger en ny kollega som lufthavnsmedarbejder.
 
Som lufthavnsmedarbejder er dine arbejdsopgaver mangeartede. Du vil, blandt meget andet, være en del af security, der foretager sikkerhedseftersyn af passagerer, deltage i lastning og losning fly, vedligeholdelse af bygninger og udenoms arealer, rengøring og tankningstjeneste samt indgå i lufthavnens brand og redningstjeneste.
 
Du kommer til at indgå i den løbende vagtplan, og der arbejdes med skiftende arbejdstider herunder også i weekender og på helligdage.
 
Da vore lufthavnsmedarbejdere i vid udstrækning er vort daglige ansigt udadtil, lægger vi stor vægt på, at du er selvstændig og ansvarlig samt forstår at yde en god service. Desuden skal du have et godt kendskab til engelsk.
 
Af sikkerhedsmæssige årsager, er det nødvendigt, at du ikke er farve eller ordblind.
 
Du skal kunne sikkerhedsgodkendes af politiet samt have ren straffeattest der går 10 år tilbage. Du skal medsende et udførligt CV i og med der bliver lavet et baggrundskontrol inden udstedelse af ID kort.  
 
Det er nødvendigt, at du er i besiddelse af et godt helbred, idet ansættelsen er betinget af en godkendt helbredsattest samt at du kan bestå en fysisk test med krav, der modsvarer beredskabsstyrelsens. Denne test skal bestås inden ansættelse.
 
Om du er mand eller kvinde – ung eller lidt ældre, betyder ikke noget, vi favner bredt! Dog skal du være i besiddelse af kørekort kat. B og C. Vi forestiller os du har en håndværksmæssig eller teknisk baggrund f. eks automekaniker/elektriker/snedker/IT el.lign. En uddannelse inden for brand og redning er en fordel.
 
Vi tilbyder en stilling i en virksomhed i vækst, en virksomhed med en uformel omgangstone, en virksomhed hvor ikke 2 dage er ens.  
Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst efter principperne i "Ny Løn".
 
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Daglig leder af afdelingen Dennis Christensen på tlf. 23 30 51 16  
Ansøgningen, relevante bilag og CV sendes elektronisk. Ansøgningsfristen er den 23/1 2019.
 
Til orientering kan vi oplyse, at vi forventer at holde ansættelsessamtaler torsdag den 29/1 2019, og alle ansøgere vil få besked umiddelbart herefter.

Lufthavnsvej 1, 6400 Sønderborg - Tlf. 74 42 21 30 - Fax 74 42 11 21 - post@sonderborg-lufthavn.dk - www.sonderborg-lufthavn.dk

Søg stillingen her

Udsigt i verdensklasse

I Sønderborg mødes Skandinavien og det europæiske kontinent. Med motorvej og lufthavn lige ved døren er
Hamburg, København og Berlin inden for rækkevidde på kort tid. Her finder du landets tredjestørste koncentration af mennesker, der arbejder inden for viden, iværksætteri og innovation. Det er med til at skabe
en international stemning, hvor du hører alverdens sprog – om du er på universitetet med studerende fra 50
lande, på en af de mange cafeer eller i en af vores globale virksomheder.

Bæredygtighed er en del af Sønderborgs DNA, og borgere, uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv lægger
fælles handlekraft i, at vi er CO2-neutrale i 2029. Kreativitet og kulturel nysgerrighed karakteriserer et enormt
kulturliv, som spænder fra levende historiefortælling i et af Danmarkshistoriens minefelter til symfonikoncerter i
femstjernet koncertsal og store udendørs koncerter.

Hele herligheden er placeret i en enestående natur med 250 km havudsigt.

Se hele jobopslaget online

Se mere om Sønderborg på www.sonderborg.dk