Print side

Ledige stillinger i Sønderborg Lufthavn

Sønderborg Lufthavn søger AFIS Operatør

Sønderborg Lufthavn søger en AFIS-operatør med tiltrædelse efter aftale.

Arbejdsopgaver:

  • Administrative opgaver.
  • Briefing og vejrformidling.
  • Vejrobservationstjeneste.
  • Alarmeringstjeneste.
  • Flyvepladsflyveinformationstjeneste.

Kvalifikationer:

  • Skal kunne sikkerhedsgodkendes af politiet.
  • Gyldig uddannelse som vejrobservatør, eller vilje til at gennemføre og bestå vejrobservatør uddannelsen i forbindelse med ansættelse.
  • Radar Endorsement, eller vilje til at gennemføre og bestå radarkusus i forbindelse med ansættelse
  • Gyldigt AFIS-certifikat (AFI).

Da der er vagtordning fra hjemmet, fordres bopæl indenfor en rimelig afstand af lufthavnen.

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst mellem FPU og KL.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til AFIS-leder Morten Nielsen på tlf. +45 2152 2638 eller E-mail

Skriftlig ansøgning vedlagt relevante bilag skal være os i hænde senest 17. april 2020. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Sønderborg Lufthavn - Lufthavnsvej 1 - 6400 Sønderborg - Tlf. 74 42 21 30

Søg stillingen her

Udsigt i verdensklasse

I Sønderborg er hele Europa inden for din rækkevidde. Det er her, at Skandinavien og det kontinentale Europa mødes og bindes sammen. Storbyer som Flensborg, Hamborg og Kiel er vores tætte naboer, imens den veludbyggede infrastruktur med motorvej og lufthavn sikrer korte afstande til andre metropoler som f.eks. Berlin og København.

Vores særlige placering som naturligt knudepunkt i grænselandet har givet os en helt speciel evne til at samarbejde på tværs af grænser, kulturer og skel, og i dag bor og lever 120 forskellige nationaliteter i Sønderborg.

På den ene side rummer Sønderborg alle storbyens karakteristika: Nogle af Danmarks største globale industrikoncerner ligger her. Universitetets campus er landets mest internationale med studerende fra over 50 lande, og snakken på alverdens sprog summer i byens mange restauranter og caféer. Det er også i Sønderborg, at du finder ligeså mange kulturoplevelser og events, som der er dage i året.

Men Sønderborg er på samme tid også noget ganske andet, for vi er en storby midt i naturen. Her er skove, strande, bakker, lunde og søer. Her er 250 km krøllet kystlinje. Her er plads til udfoldelse, ro og dybde.

Se hele jobopslaget online

Se mere om Sønderborg på www.sonderborg.dk

Se mere om Sønderborg på www.sonderborgkommune.dk